TellMeNow™ – Snabb kundfeedback via sms och personlig uppföljning

TellMeNow™ – Kundfeedback via sms och personlig uppföljning

Med TellMeNow™ får du till en låg kostnad realtidsinformation om vad dina kunder tycker efter senaste kontakten, genomfört köp eller leverans. Du skickar ut ett sms där kunden genast får tycka till med hjälp av en svarsskala. De kunder som är missnöjda kan följas upp med ytterligare sms där de får återkoppla i textform. Om kunden är missnöjd kan du, eller vår partner, snabbt följa upp med ett personligt samtal. Du får därmed möjlighet att agera och omvända en missnöjd kund. Alla svar presenteras överskådligt i en dashboard med grafer och öppna svar.

TellMeNow™ är ett perfekt komplement till Market Insights kundattitydundersökningar. TellMeNow™ ger dig löpande feedback till ditt kortsiktiga, operativa marknadsarbete (bemötande, leveranser, funktion, service etc.) medan kundattitydundersökningen går på djupet och ger dig värdefull input till det långsiktiga marknadsstrategiarbetet. Båda undersökningarna är viktiga för ökad kundförståelse och förbättrad kundupplevelse.

Chatta med oss, ring eller skicka ett meddelande till info@marketinsight.se så berättar vi mer om TellMeNow™ och våra kundundersökningar.

Vill du läsa mer om TellMeNow™ eller kanske testa tjänsten? Besök: www.tellmenow.online

 

Meny