Market Insight utbildar startups i strategisk marknadsanalys

Kalmar Science Park är en utvecklings- och företagspark i Kalmar som erbjuder olika nätverk och program för unga, kreativa och innovativa företag som vill växa. Kalmar Science Park Incubator, som tillhör en av de högst rankade inkubatorerna i Sverige, har anlitat Market Insight för att ta fram och genomföra en utbildning i strategisk marknadsanalys under hösten 2020.

Ett startupföretag gör många vägval och det gäller att fatta rätt beslut så att investeringar och marknadsåtgärder får största möjliga effekt. Utbildningen som Market Insight tar fram ger startupföretagen kunskap om hur de via olika typer av kund- och marknadsanalyser kan förenkla och underlätta det strategiska beslutsfattandet i företaget.

Genom utbildningen får startupföretagen insikter om hur marknadsundersöknings- och analysarbetet fungerar, både teoretiskt och i praktiken. Utbildningen behandlar analysmetoder och modeller som ofta används av entreprenörer, marknadsförare och produktägare oavsett bransch. Fokus ligger på de analyser som är användbara för företag i uppstartsskedet men kommer även inkludera analyser som är användbara längre fram i företagets livscykel. Under hösten 2020 kommer Market Insight dessutom att fungera som bollplank åt startupföretag som behöver individuell konsultation i marknadsanalys.

Market Insight ser fram emot uppdraget och samarbetet med Kalmar Science Park. Utbildningen genomförs av Niklas Thuresson som har mer än 20 års erfarenhet av strategisk marknadsanalys. Vill du veta mer om utbildningen eller har du behov av liknande utbildningar inom marknadsundersökningar och strategisk marknadsanalys är du välkommen att kontakta Market Insight på: info@marketinsight.se

Läs mer om Kalmar Science Park här.

 

Meny